Makelaar Hoofddorp? Persoonlijk betrokken met ERA Makelaar
Zoek je een makelaar uit Hoofddorp om jouw droomhuis te vinden of om je woning te verkopen? Dan ben je bij ERA Makelaars Hoofddorp zeker aan het juiste adres. Met onze betrokken en persoonlijke aankoop zorgen wij voor een snelle en succesvolle verkoop of aankoop. Zonder zorgen, maar wel met maximaal resultaat. 

Waarom een makelaar Hoofddorp?

Stel…. je wilt een huis in Hoofddorp kopen of verkopen, maar hoe pak je zoiets aan? Denk er in elk geval niet te makkelijk over, want bij het verkoop- en aankoopproces van een huis komt gigantisch veel kijken. Van het regelen van de bezichtigingen en het (laten) doen van een bouwtechnische keuring tot het onderhandelen over de verkoopprijs en het daadwerkelijk tekenen bij de notaris. Dan moet je er toch niet aan denken dat daarbij iets misgaat? Of hoeveel tijd en moeite dit in beslag neemt om het zelf te regelen? Daarom kun je voor de aan- en verkoop van een woning het beste voor een NVM makelaar uit het marktgebied kiezen.

Makelaar Hoofddorp? Lokale verbondenheid

Als makelaar met een vestiging in het centrum van Hoofddorp staan wij met beide benen stevig in het lokale en regionale marktgebied. Zo kennen we ieder straatje, elk hoekje, iedere busverbinding, de voorzieningen in de buurt en de sfeer in de wijk. We kennen de plaats Hoofddorp en de regio Haarlemmermeer als geen ander en dat delen we graag met onze klanten. Zo kunnen we vaak net even meer vertellen dan collega’s die van ‘buiten’ komen. Een betrokken en persoonlijke benadering dus, die we afhankelijk van jouw wensen helemaal op maat maken. Voor alleen het beste resultaat!

Snelle en daadkrachtige aanpak

Als makelaar Hoofddorp draaien we al een tijdje mee op de markt en hebben we veel trends en ontwikkelingen voorbij zien komen. Wie een huis wil kopen of verkopen, kan er maar beter snel bij zijn in deze tijd. Dat snappen wij als geen ander en daarom hebben we er bewust voor gekozen ons team klein en de lijnen kort te laten zijn. Zo zijn we snel in staat om te schakelen en daadkrachtig in te spelen op kansen. Zo doen we er samen alles aan om jouw huis onder de aandacht te brengen. En lukt de verkoop desondanks toch niet? Dan betaal je vanwege onze no-cure-no-pay werkwijze ook niks! 

Geen zorgen bij deze makelaar Hoofddorp

Nergens omkijken naar. Een zorgeloze aan- of verkoop. Daar streven wij bij iedere klant naar. Om dat te bereiken luisteren we aandacht naar jouw wensen, verwachtingen en doelen, vragen we goed door en vertellen we je graag wat je van ons kunt verwachten. Daarnaast begeleiden we je steeds bij iedere stap in het proces, zelfs tot na het tekenen bij de notaris. Onze dienstverlening is daarom ook altijd persoonlijk maatwerk. Duur? Welnee, we durven zelfs te stellen dat we goedkoper dan menig ander makelaar Hoofddorp zijn. Een snelle ver- of aankoop zonder zorgen, maar met maximaal resultaat is immers ook winst! 

Wat kan deze makelaar Hoofddorp uit handen nemen?

 • het bepalen van de aan- of verkoopprijs 
 • het bepalen van de verkoop – of aankoopstrategie 
 • het verkoopklaar maken en stylen van de woning 
 • het professioneel presenteren van de woning
 • het regelen van fotograaf, stylist, inmeter en notaris 
 • het aanmelden op Funda 
 • het regelen en verzorgen van bezichtigingen
 • actieve inzet van sociale en andere moderne media 
 • het onderhandelen over de verkoopprijs
 • het regelen van een bouwtechnische keuring
 • koopovereenkomst en eigendomsoverdracht opstellen
 • Hulp bij de nasleep van de verkoop, bv bij verborgen gebreken

Makelaar Hoofddorp met eigentijdse communicatie

Als jong, enthousiast team geloven wij erg in een persoonlijke en eigentijdse communicatie bij de verkoop of aankoop van een woning. Daarom maken wij graag gebruik van moderne media als Facebook, WhatsApp en Instagram waardoor we ‘er bovenop zitten’. Ook voor onze online dossiers is steeds minder papier of een persoonlijk bezoek nodig. Waarmee we niet willen zeggen dat persoonlijk contact niet belangrijk voor ons is. Juist wel! Maar dan op het moment dat het jou uitkomt en niet omdat het moet. Zo proberen we met onze tijd mee te gaan, zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen.

Gedreven makelaar Hoofddorp? Succesvol!

Nog even ’s avonds een WhatsAppje over het nieuwe huizenaanbod op Funda, het via Facebook aandacht vragen voor dat mooie Huis van de Maand of het bikkelhard onderhandelen voor die schitterende verkoopprijs…. Met passie voor ons vak, betrokkenheid met deze regio en gedrevenheid om het beste voor onze klanten te willen, bijten we ons stevig in iedere ver- of aankoop vast. Zo zetten we ons voor meer dan 100% in om het verkopen van jouw woning geslaagd te maken; van aanmelding tot overdracht. Helder, transparant en altijd volgens afspraak. Voor dat daverende succes!

Waarom ERA als makelaar Hoofddorp kiezen?

 • Jarenlang ervaren NVM makelaar Hoofddorp
 • Gedreven werkwijze op basis van no-cure-no-pay
 • Persoonlijk en toch betaalbaar maatwerk
 • Snelle en efficiënte verkoop met maximaal resultaat
 • Betrokken, eigentijdse en ontzorgende aanpak
 • Inzet van sociale media en andere moderne communicatiemiddelen
 • Geen zorgen achteraf dankzij onze complete dienstverlening
 • Klanten beoordelen ons met een 9,2 op Funda! 
 • Afspraken op het moment dat het jou uitkomt, dus ook in de avond

Ga voor maximaal resultaat met ERA Makelaars Hoofddorp!

Wil je ook je huis snel verkopen en een maximaal resultaat behalen? Of wil je nu eindelijk wel eens je droomhuis vinden? Door de jaren heen hielpen wij als makelaar Hoofddorp én regionaal verbonden specialist vele klanten met een snelle verkoop, hun gedroomde aankoop en een uitstekende verkoop- of aankoopprijs. Betrokken, enthousiast, gedreven, persoonlijk en communicatief slagvaardig. Vele huizenbezitters gingen je reeds voor en beoordelen onze dienstverlening met een ruime 9 op Funda! 
Alle zorgen rondom de aan- of verkoop van je woning uit handen geven? Als je contact met ons opneemt, vertellen we jou graag over de mogelijkheden. 

×