Zoek jij een ervaren en betrokken NVM makelaar in Hoofddorp? Dan ben je bij ERA Makelaars Hoofddorp aan het goede adres!

Of het nu je eerste woning is, of dat je meerdere huizen hebt gekocht, een huis kopen is spannend. Het feit dat er vaak veel bij de aankoop van een woning komt kijken, helpt ook niet mee. Zo krijg je onder andere te maken met juridische zaken, het opvragen van een energielabel, een onderzoeksplicht, een bouwkundige keuring en nog veel meer. 

Gelukkig kan een NVM makelaar je goed op weg helpen, en kan je kans op succes vergroten in Hoofddorp. Dit kan onder andere door het vinden van jouw droomwoning, of advies op het doen van het juiste bod.

Wat doet een makelaar?

Een makelaar begeleidt je door het hele aankooptraject waar jij het nodig hebt, dus ook in Hoofddorp. Wij zijn niet alleen actief in Hoofdddorp, maar door hele Haarlemmermeer.

Een betrokken NVM makelaar in Hoofddorp

Heb jij een NVM makelaar nodig in de omgeving van Hoofddorp en Haarlemmermeer? Dan is ERA Makelaar Hoofddorp je graag van dienst. Wij zijn een jong en enthousiast team die betrokken zijn in de regio. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals het aankopen of verkopen van een woning, het geven van advies, en taxatie van een woning. 

Bent u op zoek naar uw droomwoning in Hoofddorp, heeft u interessante woning gezien op Funda, wil u graag deskundig advies hierbij van een ervaren NVM makelaar in Hoofddorp? Met onze betrokken en persoonlijke aanpak krijg je altijd passend advies. 

 • Door de ligging kent ERA Hoofddorp de lokale woningmarkt als geen ander, en weet wanneer er nieuwe woningen op de markt komen.
 • Met de hulp van onze ervaren makelaar weet je altijd de reële waarde van het huis.
 • Door het grote netwerk en lokale inzicht van ERA Hoofddorp kunnen we snel schakelen, zodat je meer kans maakt op jouw droomwoning in Hoofddorp.
 • Aktes, juridische documenten en onderhoudsplannen? Wij helpen hiermee.
 • Er zal altijd gekeken worden naar noodzakelijke reparaties, verborgen gebreken, en eventuele toekomstige problemen.
 • Door een nuchtere kijk op de woningmarkt nemen wij jouw zorgen tijdens het aankoopproces uit handen.

NVM makelaars met een persoonlijke aanpak

Als jong, enthousiast team geloven wij erg in een persoonlijke en eigentijdse communicatie bij de verkoop of aankoop van een woning. Daarom maken wij graag gebruik van moderne media als Facebook, WhatsApp en Instagram waardoor we ‘er bovenop zitten’. Ook voor onze online dossiers is steeds minder papier of een persoonlijk bezoek nodig. Waarmee we niet willen zeggen dat persoonlijk contact niet belangrijk voor ons is. Juist wel! Maar dan op het moment dat het jou uitkomt, en niet omdat het moet. Zo proberen we met onze tijd mee te gaan, zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen.

Nog even ’s avonds een WhatsApp over het nieuwe huizenaanbod op Funda, het via Facebook aandacht vragen voor dat mooie Huis van de Maand of het bikkelhard onderhandelen voor die schitterende verkoopprijs…. Met passie voor ons vak, betrokkenheid met deze regio en gedrevenheid om het beste voor onze klanten te willen, bijten we ons stevig in iedere ver- of aankoop vast. Zo zetten we ons voor meer dan 100% in om het verkopen van jouw woning geslaagd te maken; van aanmelding tot overdracht. Helder, transparant en altijd volgens afspraak. Deze NVM makelaar in Hoofddorp gaat voor dat daverende succes!

Waarom zou je ERA Makelaars Hoofddorp kiezen?

 • Jarenlang ervaren NVM Makelaar in Hoofddorp
 • Gedreven werkwijze op basis van no-cure-no-pay
 • Persoonlijk maatwerk dat betaalbaar blijft
 • Snelle en efficiënte verkoop met maximaal resultaat
 • Betrokken, eigentijdse en ontzorgende aanpak
 • Inzet van sociale media en andere moderne communicatiemiddelen
 • Geen zorgen achteraf dankzij onze complete dienstverlening
 • Klanten beoordelen ons met een 9,2 op Funda! 
 • Afspraken op het moment dat het jou uitkomt, dus ook in de avond

Kies voor ERA Makelaars Hoofddorp, dé lokaal betrokken NVM makelaar!

Wil je ook je huis snel verkopen en een maximaal resultaat behalen? Of wil je nu eindelijk wel eens je droomhuis vinden? Door de jaren heen hielpen wij als NVM makelaar Hoofddorp én regionaal verbonden specialist vele klanten met een snelle verkoop, hun gedroomde aankoop en een uitstekende verkoop- of aankoopprijs. Betrokken, enthousiast, gedreven, persoonlijk en communicatief slagvaardig. Vele huizenbezitters gingen je reeds voor en beoordelen onze dienstverlening met een ruime 9 op Funda! 

Alle zorgen rondom de aan- of verkoop van je woning uit handen geven? Als je contact met ons opneemt, vertellen we jou graag over de mogelijkheden. 

×