NVM-Makelaar ERA HOOFDDORP:

Vaste waarden, nieuwe stijl

Even voorstellen, maar is dat nog nodig? Want ERA en de naam Muller zijn al vanaf 2010 in Hoofddorp onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de opening van de vestiging aan het Marktplein 29 startte voor makelaarsfamilie Muller een nieuwe fase. Opa ging in de jaren 50 van de vorige eeuw in Beverwijk van start onder de naam Teer Makelaars en legde de basis voor het familiebedrijf. Zijn beide zonen, Arnoud sr en Wim, namen in de jaren ’70 het ‘makelaarsstafje’ over en anno 2021 maken Arnoud jr en zijn zus Monique de cirkel rond.

Beide Mullers hebben de titel makelaar en vormen al 7 jaar in Hoofddorp een team.

Arnoud: “We hebben alle drie ons eigen specialisme. En we zijn goed, dat durf ik te zeggen. Hoe goed? Dat is dan weer best lastig. Onze klanten zijn enthousiast en tevreden. Dat lezen we op Funda. Positieve reacties over onze persoonlijke aandacht, dat we oog hebben voor ‘de mens achter de zaak’, dat we accuraat zijn én snel reageren. Dat vloeit logisch voort uit de vaste waarden, die we van thuis hebben meegekregen: structuur, continuïteit en stabiliteit zitten in onze familiegenen. We vinden het elke dag een voorrecht om naar kantoor te gaan, geen dag is hetzelfde. Het voelt niet als werken, we kunnen een verkoopproces – hoe heftig dat soms ook kan zijn – ‘relaxed’ benaderen. Neem ‘emotionele’ kwesties als echtscheiding of boedeldeling. Een goede aanpak is dan extra belangrijk. En een goede afloop geeft dan extra voldoening.”

Klantbeloften, iets wat je tegenwoordig veel hoort, wat verstaat hij daaronder? “Wij vinden dat er met deze term een beetje wordt gestrooid. Voor ons is een klantbelofte dat we het vertrouwen van de opdrachtgever waard zijn. We durven elke opdracht aan, maar er moet wel sprake zijn van een wederzijdse klik vooraf. Hoe dan? Onze specialismen zijn op elkaar af gestemd (; De binnendienst/office manager plant afspraken en zorgt voor een administratie op rolletjes. En in deze nieuwe tijd werken wij volledig digitaal. Zo worden als voorbeeld onze Docusign-koopaktes en opdrachten tot dienstverlening per mail verstuurd op afstand getekend, wel zo makkelijk. We zetten in op communicatie en optimaal bereikbaar zijn: via telefoon, mail, Messenger, whatsapp en natuurlijk op kantoor zelf. “Ons team is klein, we kunnen werken met korte lijnen. Dan is persoonlijke aandacht gegarandeerd!”

Nieuwsgierig?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Tel. 0235543991

Arnoud

Register makelaar taxateur

Gaat geen uitdaging uit de weg. "Elke dag is verrassend in ons vak'' Ik blijf mijn leven lang met plezier makelaar, ik wil nooit meer wat anders.

Monique

Kandidaat register makelaar taxateur

Monique kom je als koper tegen bij bezichtigingen. Ze zal onze opdrachtgevers op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de verkoop. Samen met Arnoud en Youella vorm ik een team’’ Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en ga op mijn gevoel af. Dat maakt mij een geschikte makelaar.

×