NVM-Makelaar ERA HOOFDDORP:

Welkom bij NVM-Makelaar ERA Hoofddorp: Vaste waarden, nieuwe stijl

Even voorstellen, maar is dat nog nodig? Want ERA en de naam Muller zijn al vanaf 2010 in Hoofddorp onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de opening van de vestiging aan het Marktplein 29 startte voor makelaarsfamilie Muller een nieuwe fase. Opa ging in de jaren 50 van de vorige eeuw in Beverwijk van start onder de naam Teer Makelaars en legde de basis voor het familiebedrijf. Zijn beide zonen, Arnoud sr en Wim, namen in de jaren ’70 het ‘makelaarsstafje’ over en anno 2021 maken Arnoud jr en zijn zus Monique de cirkel rond.

Beide Mullers hebben de titel makelaar en vormen al 8 jaar in Hoofddorp een team. Madelon Angenent, is sinds kort betrokken en vult het team aan het Marktplein aan.

In deze moderne tijd werken wij volledig digitaal. Als voorbeeld worden Docusign-koopaktes en opdrachten tot dienstverlening per mail geregeld en op afstand getekend, wat erg handig is! Ons team is klein, waardoor we kunnen werken met korte lijnen. We zetten in op communicatie en optimale bereikbaarheid: via telefoon, mail, Messenger, WhatsApp, en natuurlijk op kantoor. Persoonlijke aandacht is gegarandeerd! Kortom: de liefde voor ons vak stralen we uit door inzet en enthousiasme!

Klantbeloften, iets wat je tegenwoordig veel hoort, wat verstaat hij daaronder? “Wij vinden dat er met deze term een beetje wordt gestrooid. Voor ons is een klantbelofte dat we het vertrouwen van de opdrachtgever waard zijn. We durven elke opdracht aan, maar er moet wel sprake zijn van een wederzijdse klik vooraf.

Maar hoe dan? Onze specialismen zijn aan elkaar complementair, dus Madelon plant afspraken en zorgt voor een administratie op rolletjes. Ze is de eerste aanspreekpersoon binnen kantoor. Madelon is een echte professional, met al meer dan 12 jaar makelaardij-ervaring, een rots in de branding. Ze is gestructureerd en heeft een stabiele persoonlijkheid. Kortom: we zijn een topteam, met elkaar!

Nieuwsgierig?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Tel. 0235543991

Arnoud

Register makelaar taxateur

Gaat geen uitdaging uit de weg. "Elke dag is verrassend in ons vak'' Ik blijf mijn leven lang met plezier makelaar, ik wil nooit meer wat anders.

Monique

Kandidaat register makelaar taxateur

Ontmoet Monique, onze toegewijde kandidaat register makelaar taxateur. Als essentieel onderdeel van ons team kom je haar tegen tijdens bezichtigingen, waar ze niet alleen kopers begeleidt, maar ook onze opdrachtgevers op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoop. "Samen met Arnoud en Madelon vorm ik een team." Mijn oprechte interesse in mensen en mijn intuïtieve aanpak maken mij een geschikte makelaar die gaat op gevoel. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en ga op mijn gevoel af. Dat maakt mij een geschikte makelaar.

Madelon

Office Manager

Maak kennis met Madelon, onze enthousiaste en professionele office manager, die met haar enthousiasme en nieuwsgierigheid de toon zet voor een professionele aanpak. "Trots en blij dat ik onderdeel mag zijn van dit team!"Madelon is het eerste aanspreekpunt voor informatie, vragen of afspraken.

×