Taxatie van ERA Hoofddorp

ERA Hoofddorp weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huis goed getaxeerd wordt met een taxatie. Een taxatie is belangrijk als u een huis wilt kopen of verkopen, ook in Hoofddorp.

De taxaties van ERA Hoofddorp worden altijd uitgevoerd conform de strenge validatie-eisen van het NWWI. De taxatierapporten zijn uniform en volgens duidelijke richtlijnen opgesteld. Bij onze taxaties hanteren wij voor metingen van het gebruiksoppervlak, de branchbrede meetinstructie conform NEN 2580.

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo dus objectieve en betrouwbare woningtaxaties die goed inzicht geven in de woningwaarde.

Goed inzicht in jouw woningwaarde?

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo dus objectieve en betrouwbare woningtaxaties die goed inzicht geven in de woningwaarde.

Neem contact op

Taxatierapport

Vanaf 1 april 2018 gaat het nieuwe model taxatierapport woonruimte in. Hierin zijn een aantal wezenlijke veranderingen doorgevoerd. Het nieuwe model heeft als doel de kwaliteit van taxaties te verhogen. Wij bieden u hiermee transparantere en controleerbare taxatierapport.

Bekijk website NWWI

Kosten

De kosten van de taxatie zijn opgebouwd uit twee delen. De taxatie bedraagt voor een regulier woonhuis en/of appartement €798,03 en de kosten voor de afdracht aan het NWWI zijn €51,97.
Dit maakt het een totaalbedrag van €850,- inclusief 21% B.T.W.

Voor een taxatie met verbouwing geldt een tarief van € 899,00 all inclusief.

×